WANA


Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum.

Aku lah Wana tu. Pemilik blog ini. Since 2013, I blogging and until sekarang. So far, tak pernah jemu lagi dengan blog ni as aku boleh melepaskan semua rasa dengan menulis selain daripada twitter.


Memang sangat banyak cakap ada je benda yang aku nak share dengan orang ramai. Hinggalah kawan aku suggest blog as a medium untuk aku curahkan semua-semua ini. Kalau jumpak aku depan2, aku tak terasa lah kalau hampa kata aku sombong sebab aku memang susah nak ngam dengan oqang. Tapi, kalau dah ngam, dengaq aku sembang sampai esok tak habih lagi weh. Tadah jelah telinga tu.

Sek rend - Sk Pmtg Bertam
Sek Men - SMKA Al-Irshad

Bila menulis untuk orang membaca, aku cuba untuk berikan apa yang terbaik agar kita semua beroleh manfaatnya. Tak secara langsung, mungkin secara tidak langsung. Dan bila hampa membaca apa yang aku tulis, mohon ambillah segala yang positif kita sebar-sebarkan *jangan lupa credit ke Wana's Blog* yang negatif, kita pinggir-pinggirkan. Dan aku minta maaf andai entri-entri aku mengganggu kententeraman orang lain dan privasi orang lain, sesungguhnya aku menulis apa yang terlintas di minda dan cadangan orang-orang sekeliling yang telah aku pertimbangkan dan tiada niat langsung untuk menyentuh sensitiviti sesiapa pun. Aku cuba beri yang terbaik, dan hampa pun cubalah terima yang terbaik sahaja.

Kalau rasa annoying, mohon maaf dan mohon belah lah.

Kalau rasa bermanfaat, alhamdulillah. Jom sebarkan.


Hidup untuk sebarkan cinta. Cinta kepadaNya. Moga Allah meredhai segalanya.
ALLAHHUMMA SOLLI ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WAALA SAYYIDINA MUHAMMAD.